Χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή, του Συνεδρίου της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, με τίτλο «Πανελλήνιο συνέδριο Ε.Πν.Ελ. με τη συνεργασία των ομάδων εργασίας ΕΠΕ», που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Royal Olympic,(25 — 28 Απριλίου 2024), έκανε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές, την Πρόεδρο κ. Σ. Τσικρικά και το Δ. Σ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, για την υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση. Αναφέρθηκε στο άρτιο επιστημονικό επίπεδο των πνευμονολόγων στη χώρα μας και στην αυταπάρνηση, με την οποία έδωσαν τη μάχη ενάντια στην πανδημία.

«Είμαστε περήφανοι για τους Έλληνες γιατρούς τόσο για την κατάρτισή τους, όσο και για το ήθος τους», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, βραβεύτηκε από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ατόμων με Ακρωτηριασμό. Την τελετή παρακολούθησαν επίλεκτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ο Βουλευτής Επικρατείας Γ. Σταμάτης ο προπονητής πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Α. Νικοπολίδης κ.α.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PSTL1762

PSTL1369

PSTL1780

PSTL1819

PSTL0903

PSTL1690

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή