Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επισυνάπτουμε στην παρούσα ανακοίνωση την ΠΝΠ «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις.» [ΦΕΚ Α 75/30.3.2020] η οποία περιέχει σειρά διατάξεων.

Ιδιαίτερα θα ήθελα την προσοχή :

  • Όσων ιατρών μελών μας θέλουν να παρέχουν υπηρεσίες στο ΕΣΥ, ή βρίσκονται σε αναμονή του διορισμού τους στο ΕΣΥ στις διατάξεις των άρθρων 32 και 33.
  • Όλων των ιατρών στις διατάξεις των άρθρων 36-39 που αφορούν στην συνταγογράφηση, και
  • Όλων των ιατρών στη διάταξη του άρθρου 29 που αφορά στην υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε αμελλητί το Εθνικό Μητρώο Ασθενών από τον κορωνοϊό CΟVID-19 και τον Ε.Ο.Δ.Υ. και μόνο στην περίπτωση που η καταγραφή μέσω του Μητρώου δεν καθίσταται εφικτή, ενημερώνει με κάθε άλλο πρόσφορο διαθέσιμο μέσο και ιδίως με ηλεκτρονική αλληλογραφία, με τηλεομοιοτυπία, με τηλεγράφημα και με τηλεφωνική επικοινωνία, για κάθε κρούσμα νοσήματος που υποπίπτει στην αντίληψή τους.

Σας καλώ να ανταποκριθείτε απαρέγκλιτα στο καθήκον σας με αυταπάρνηση, συνέπεια και σοβαρότητα, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα το πράξετε, συμβάλλοντας, όλοι και με όλες τις δυνάμεις σας, στην υγειονομική κρίση.

                                                Ο Πρόεδρος

                                                            Γ. Πατούλης

 

Για την ΠΝΠ πατήστε εδώ


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή