Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσα στα πλαίσια της προαγωγής της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των μελών του αλλά και της προώθησης του ιατρικού τουρισμού , αποφάσισε την διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τη παρουσίαση σε ιατρικά συνέδρια, την εκμάθηση αγγλικής ιατρικής ορολογίας  και την δημοσίευση ιατρικών άρθρων.

Εχθές πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο στο οποίο ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γεώργιος Πατούλης συνεχάρη τη καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ Μαρία Χιόνη και τα μέλη του ΙΣΑ που συμμετείχαν στο πρώτο κατά σειρά σεμινάριο για την ενεργή παρουσία τους σε ιατρικά συνέδρια.

Το Σάββατο 20/9/2014 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κατά σειρά εκπαιδευτικό σεμινάριο από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία resolve για τους ιατρούς ΕΣΥ, ειδικευόμενους και Νοσοκομειακούς Ιατρούς για την αξιοποίηση του θεσμού της διαμεσολάβησης προς όφελος των ιατρών και των νοσοκομείων διεθνώς και την εκπαίδευση των ιατρών στην πράξη στις δυνατότητες αξιοποίησης της Διαμεσολάβησης στον τομέα της ιατρικής ευθύνης.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.isathens.gr/component/rsform/form/17-forma-symmetoxis-seminaria-diamesolavisis

Ο Αριθμός Μητρώου του ΙΣΑ είναι υποχρεωτικός και αν δεν εισαχθεί σωστά η αίτησή σας ακυρώνεται αυτομάτως.

Την Τετάρτη 24/9/2014 από τις 18.00 έως τις 20.00 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο ιατρικής ορολογίας από την καθηγήτρια κ. Μαρία Χιόνη

Το Σάββατο 27/9/2014 από τις 10.00 έως τις 12.00 το σεμινάριο για τη δημοσίευση ιατρικού άρθρου από την καθηγήτρια κ. Μαρία Χιόνη

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή για τα ως άνω σεμινάρια στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.isathens.gr/component/rsform/form/18-forma-symmetoxis-seminaria-agglikis-iatrikis-orologias

Το Σάββατο 4-10-2014 από τις 11.00πμ έως 14.00μμ το σεμινάριο διαμεσολάβησης για Ιατρούς Ελεύθερους Επαγγελματίες και ιατρούς που παρέχουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία resolve. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.isathens.gr/component/rsform/form/17-forma-symmetoxis-seminaria-diamesolavisis

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ



 

  17 8 2014 seminaria-agglika 3

17 8 2014 seminaria-agglika 4


 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή