• Η αδαής συγγραφέας του διαδικτύου που παραπληροφορεί τους αναγνώστες και επιτίθεται στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ενάντια στα επιστημονικά δεδομένα των εμβολιασμών, ευχόμαστε να μην είναι το επόμενο ανεμβολίαστο θύμα της γρίπης μετά από τους φετινούς 132 θανάτους της Ελλάδας.

Κατάπληξη και οργή προκαλεί η επίθεση της αδαούς συγγραφέως που τολμά και παραπλανεί με ψευδή στοιχεία στο διαδίκτυο γονείς, των οποίων τα παιδιά κινδυνεύουν χωρίς εμβόλια.

Είναι πραγματικά λυπηρό, το 2014, να υπάρχουν ανάμεσά μας, συνάνθρωποί μας, που επώνυμα, παίζουν τις ζωές των άλλων κορώνα γράμματα και επιτίθενται στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, επειδή ζήτησε να υπάρχουν εμβόλια διαθέσιμα στον ελληνικό πληθυσμό ώστε να μην πεθαίνουν από τη γρίπη οι πολίτες!!!

Θυμίζουμε στην αρθρογράφο, ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη για τον κάθε άνθρωπο και όποιος ωθεί το συνάνθρωπό του στο θάνατο, ακόμη και μέσα από την παραπληροφόρηση, φέρει βαριά ευθύνη.

Της υπενθυμίζουμε επίσης ότι στη φετινή επιδημία της γρίπης, η Αγγλία, που έχει 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα, είχε λόγω της αποτελεσματικής εμβολιαστικής πολιτικής της 0 θανάτους!!! Ενώ η Ελλάδα κατέρριψε πανευρωπαϊκή πρωτιά στα θύματα ατόμων υψηλού κινδύνου, που κατά το 99,4% ήταν ανεμβολίαστα!!!

Στην επιτηδευμένη πλάνη που επιχειρεί η συγγραφέας, συσχετίζοντας τον αυτισμό με τους εμβολιασμούς, απαντούμε με επιστημονικά δεδομένα και ενημερώνουμε, τόσο την άσχετη αρθρογράφο, όσο και όλους τους πολίτες για την αλήθεια της ιατρικής επιστήμης στην υγεία και τη ζωή των παιδιών τους.

Παραθέτουμε την πρώτη πολυκεντρική 14ετή μελέτη που απέδειξε ήδη από το 1998 ότι δεν υπάρχει ουδεμία συσχέτιση του εμβολίου της ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας με τον αυτισμό (Lancet. 1998 May 2;351(9112):1327-8.) και 40 ακόμη πολυκεντρικές προοπτικές και αναδρομικές μελέτες και μετααναλύσεις της διεθνούς βιβλιογραφίας υψηλής αξιοπιστίας της τελευταίας 15ετίας (πατήστε ΕΔΩ) από ανεξάρτητους διαφορετικούς ερευνητές, που αποτέλεσαν και τη βασική αποδεικτική διαδικασία, επί πολλά χρόνια στην ευρωπαϊκή και αμερικανική δικαιοσύνη, για τη ΜΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ των εμβολίων με τον αυτισμό, απέναντι στη λάσπη κάποιων μιρκοσυμφερόντων που προτιμούσαν τον παιδικό πληθυσμό να νοσεί, από τις θανατηφόρες ασθένειες της ιλαράς, της ερυθράς, σπείροντας την αναπηρία, και όχι να μεγαλώνει γερά εμβολιασμένα παιδιά.

Σημειώνεται δε, ότι ο αυτισμός πλέον διαγιγνώσκεται μέσα από ειδικό προσυμπτωματικό έλεγχο που δίνει σημεία του φάσματος του αυτισμού ηδη από τη νεογνική και βρεφική ηλικία. Δηλαδή, μετά από πολυετή αγώνα εκατομμυρίων επιστημόνων και ερευνητών σε όλο τον κόσμο, αποκαλύφθηκε η επικοινωνιακή πλάνη, μεσα από την οποία, κάποια άγνωστα συμφέροντα – και κάποιοι που τα υπηρετούν – τρομοκράτησαν μέσα από τη λάσπη της ημιμάθειας και της παραπληροφόρησης τους γονείς και καταδίκασαν στην έκθεση των θανατηφόρων λοιμωδών νοσημάτων τα παιδιά τους.

Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον πλανήτη πέθαναν ή καταδικάστηκαν σε μια ζωή με πολλαπλες αναπηρίες επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα της πρόσβασης σε ένα εμβόλιο μηνιγγίτιδας, τετάνου, πολιομυελίτιδας ή άλλων για να προστατευτούν από τα θανατηφόρα λοιμώδη νοσήματα.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, η αδαής και αγενής αρθρογράφος, να μην είναι το επόμενο ανεμβολίαστο θύμα της γρίπης το 2014, γιατί τότε τα δημοσιεύματά της θα έχουν καταρριφθεί ανεπιστρεπτί ….αλλά θα είναι πολύ αργά.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή