Στην συνεδρίαση του ΔΣ οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, εξέθεσαν ενώπιον του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών την αντίθεση τους στην αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την διεξαγωγή εξετάσεων για την λήψη άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αντιτίθεται σε κάθε είδους αιφνιδιαστικό μέτρο που προαναγγέλλεται έμμεσα δια της αιτιολογικής έκθεσης μια διάταξης, η οποία φέρεται να παρατείνει απλώς την προθεσμία μεταβίβασης αρμοδιότητας από την περιφέρεια στον ΠΙΣ, όσον αφορά την άδεια άσκησης επαγγέλματος και την λήψη του τίτλου ειδικότητας.

Η πάγια θέση του ΙΣΑ είναι ότι προϋπόθεση για την εποικοδομητική μεταβολή σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως η ιατρική εκπαίδευση είναι η ενδελεχής μελέτη και ο προηγούμενος σχεδιασμός.

Ο ΙΣΑ συμπαραστέκεται στα εύλογα αιτήματα των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών όπως μας έγιναν γνωστά στην από 27/3/2014 συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ, σύμφωνα με την από 26/3/2014 απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών «Γρηγόρης Λαμπράκης».

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                   ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή