Στα πλαίσια συνέχισης του Διαλόγου για τον προσδιορισμό του πλαισίου ελέγχου των υγειονομικών παρόχων στις εργαστηριακές και κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και πράξεις, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έκανε την 3η κατά σειρά συνάντηση με τις Ελεγκτικές Εταιρείες.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με τις τρεις ελεγκτικές εταιρίες, η επιτροπή που συνεστήθη από τον ΙΣΑ και το Πανυγειονομικό Μέτωπο, έθεσε τα πάγια θέματα που απασχολούν τους υγειονομικούς παρόχους στην επερχόμενη διαδικασία ελέγχου.

Η Επιτροπή του Πανειγειονομικού Μετώπου είχε προεδρεύοντα τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Πατούλη και συμμετέχοντες τον Ταμία του ΙΣΑ και Πρόεδρο της ΠΟΣΚΕ κ. Πατσουράκο , τον Πρόεδρο της ΠΟΣΙΠΥ κ. Χατζηπαναγιώτου. Μετά από μια διεξοδική συζήτηση, ζητήθηκαν εκ μέρους της Επιτροπής διευκρινίσεις, στις οποίες οι εκπρόσωποι των ελεγκτικών εταιρειών δήλωσαν ότι θα υποβάλουν εγγράφως τις προτάσεις τους ως τις 31/12.

Ο ΙΣΑ, εν αναμονή αυτών των προτάσεων, καλεί εκ νέου τα μέλη του, να μην προβούν σε καμία διαδικασία σύναψης ατομικής συμφωνίας, προκειμένου να παρακολουθήσει τη διαδικασία ελέγχου στις περαιτέρω ενέργειες.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή