Στο πλευρό 200 παιδιων της Δυτικής Μάνης βρέθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Πατούλης με κλιμάκιο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στα πλαίσια του 18ου Οδοιπορικού Υγείας που διοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από έκκληση του Δημάρχου Δυτικής Μάνης κου Γαννημάρα, με τη συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης. Στην αποστολή συμμετείχαν εξειδικευμένοι παιδοκαρδιολόγοι, καρδιολόγοι, παιδίατροι και παθολόγοι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, οι οποίοι εξέτασαν τα 200 παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου της δυτικής Μάνης. Παράλληλα, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής παρέδωσε φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τη δράση του ΣΚΑΙ «όλοι μαζί μπορουμε» στο Δημαρχείο, στην Καρδαμύλη. Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό παρελήφθησαν από εθελοντές γιατρούς του Κέντρου υγείας για τις ανάγκες των φτωχών ανασφάλιστων και άπορων κατοίκων της περιοχής.

Στα πλαίσια του Οδοιπορικού που διεξήχθη σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), πραγματοποιήθηκε ενημέρωση πολιτών για τα ενημερωτική εκδήλωση κοινού από το Δήμο Δυτικής Μάνης, το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας με θέμα: «Ενημερωμένοι Πολίτες – Υγιείς πολίτες» κατά την οποία μίλησαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας κ.Μιχαήλ για την πρόληψη της Στεφανιαίας Νόσου και τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών νοσημάτων και ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και του ΙΣΑ κ.Πατούλης για την πρόληψη της Οστεοπόρωσης.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές του Ιτρείου Κοινωνικής Αποστολής Γωγώ Κωνσταντοπούλου – Παιδοκαρδιολόγο, Σωτηρία Αποστολοπούλου – Παιδοκαρδιολόγο,  Θωμά Ριζόπουλο – Καρδιολόγο, Ελένη Μελιάδου – Παιδίατρο, Νίκο Καλιακμάνη – Παθολόγο, Σούλα Πέτσα – Νοσηλεύτρια και Καλλιόπη Περρέα – Εθελόντρια παραϊατρικής υποστήριξης

Επίσης ευχαριστούμε την κα Χριστοφιλοπούλου και την κα Σουμή για τη στήριξη τους από το Δήμο Δυτικής Μάνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 8 12 2013 odoiporiko ditiki mani 2

 8 12 2013 odoiporiko ditiki mani 5

8 12 2013 odoiporiko ditiki mani 1


 8 12 2013 odoiporiko ditiki mani 3

8 12 2013 odoiporiko ditiki mani 4


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή