Η συλλογή φαρμάκων συνεχίστηκε και σήμερα με πολύ μεγάλη ανταπόκριση στον Ιερό Ναό του Αγ.Νικολάου στην Καλλιθέα. Ενορίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν, στα πλαίσια της δράσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και την Υγεία» και προσήλθαν στην εκκλησία για να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε» προμηθεύει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής κάθε Σάββατο με πολύτιμο υγειονομικό υλικό και αναγκαία φάρμακα για να σωθούν πολλές ανθρώπινες ζωές ανασφάλιστων ασθενών σε όλη τη χώρα.

15 μεγάλοι σάκοι ήταν ο τελικός απολογισμός και αυτό το Σάββατο, ενώ χαρακτηριστική ήταν η προσέλευση ορισμένων ανώνυμων πολιτών που αγόρασαν καινούρια φάρμακα υψηλού κόστους για να τα καταθέσουν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για τις ανάγκες των ανασφάλιστων αρρώστων.

Τους ευχαριστούμε θερμά.

Τα φάρμακα μεταφέρθηκαν από τον ΙΝ Αγ.Νικολάου με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και παρελήφθησαν από τους εθελοντές φαρμακοποιούς και γιατρούς του ιατρείου.

Στη συγκέντρωση φαρμάκων συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της ενορίας Πατήρ Παύλος, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, η φαρμακοποιός του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής Α.Παπαπροκοπιου, και οι εθελοντές Ε.Μελιαδου, Χ.Δασκαλοπουλος, Ε.Δασκαλοπούλου και Α.Μαυρομάτης


 

 

 

 

 29 11 2013 farmaka 2

 


29 11 2013 farmaka 1

 

Λεζάντα 2

 

Λεζάντα 3 

 



 


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή