Προς   τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»

Κοιν.. 1)Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο

2) Διοικητή της 1ης ΥΠΕ

 

Αθήνα, 26.03.2013

 

ΘΕΜΑ:« ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ»

 

Αξιότιμοι Κύριοι,       

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έλαβε γνώση της απόφασης – καταγγελίας της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων του ΓΝΑ «Πατησίων». Οι ιατροί μας ενημέρωσαν ότι ήδη εδώ και μια εβδομάδα δεν λειτουργεί το Καρδιολογικό και Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου. Σας καλούμε λοιπόν δια της παρούσης όπως άμεσα προβείτε στην καταβολή των δεδουλευμένων των ιατρών, ώστε να σταματήσει η επίσχεση εργασίας, καθώς επίσης να στελεχωθεί το Νοσοκομείο με ιατρικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του. Τέλος κρίνεται αναγκαία η αύξηση της χρηματοδότησης του Νοσοκομείου με ξεχωριστά κονδύλια.

Ο ΙΣΑ στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Οι ιατροί μη έχοντας εναλλακτικό εισόδημα διανύουν περίοδο οικονομικής εξαθλίωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον στις βασικές βιοτικές ανάγκες των οικογενειών τους.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε όπως ΑΜΕΣΑ υλοποιήσετε τα δίκαια αιτήματα των ιατρών του ΓΝΑ «Πατησίων» .

Παρακαλούμε για την πλήρη ενημέρωσή μας.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                        ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή