Προς  την

Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Κοιν.. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο

        

 

ΘΕΜΑ:«ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ»

 

Αξιότιμοι Κύριοι, 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έλαβε γνώση ότι οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», παραμένουν απλήρωτοι για τις εφημερίες που έχουν πραγματοποιήσει κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του έτους 2012, καθώς και Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2013. Είναι ήδη γνωστό σε εσάς ότι οι γιατροί πλέον αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα, καθώς ο μισθός τους έχει μειωθεί τραγικά και παράλληλα πραγματοποιούν πολύωρες εφημερίες χωρίς να τις πληρώνονται.

Ο ΙΣΑ ζητά από την Πολιτεία την στήριξη του Εθνικού συστήματος Υγείας, καθώς πλέον οι γιατροί απλήρωτοι δίνουν αφύλακτα την ζωή τους για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους και την άσκηση του λειτουργήματός τους.

Ο ΙΣΑ στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Οι ιατροί μη έχοντας εναλλακτικό εισόδημα διανύουν περίοδο οικονομικής εξαθλίωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον στις βασικές βιοτικές ανάγκες των οικογενειών τους.

 

Για τους λόγους αυτούς καλούμε τη Διοίκηση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ να προωθήσει την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων των ως άνω ιατρών, ώστε να επιτευχθεί το αυτονόητο, δηλαδή η ισότιμη μεταχείριση του προσωπικού του.

 

Παρακαλούμε για την πλήρη ενημέρωσή μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

            Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή