Προς   την Διοίκηση του ΓΝΑ «Λαϊκό»

 

Κοιν. 1. Διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας

            του ΓΝΑ «Λαϊκό»

            2. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο

            3. Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα

 

Αθήνα 20.2.2013

Α.Π 35606

 

ΘΕΜΑ:« Πρέπει άμεσα να αποπληρωθούν οι εφημερίες των ιατρών Νοσοκομειακών και ειδικευόμενων , οι οποίοι βιώνουν μεγάλα βιοποριστικά προβλήματα»

Αξιότιμοι Κύριοι,        

Έχουμε λάβει σωρεία επιστολών διαμαρτυρίας από τα μέλη μας, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για τις δεδουλευμένες εφημερίες τους. Δεν υπάρχουν όμως πλέον περιθώρια ανοχής, διότι τίθενται σοβαρά βιοποριστικά ζητήματα.

Ως εκ τούτου, ο ΙΣΑ καλεί τη Διοίκηση του ΓΝΑ «ΛΑΙΚΟ» να προωθήσει την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των ιατρών, ώστε να επιτευχθεί το αυτονόητο, να λάβουν δηλαδή την νόμιμη αμοιβή τους.

Σε μια εποχή, όπου οι μισθοί των ιατρών του ΕΣΥ και των ειδικευόμενων έχουν φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τους συγκεκριμένους μισθούς, δεν τους λαμβάνουν ούτε καν οι καθαρίστριες των Νοσοκομείων, είναι ανήκουστο οι ιατροί να παραμένουν απλήρωτοι.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των μελών του και να στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Για τους λόγους αυτούς ο ΙΣΑ, επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή στην Διοίκηση του ΓΝΑ «ΛΑΙΚΟ», προκειμένου να διασφαλιστούν οι συνθήκες εργασίας των ιατρών, αλλά συνάμα να επισπευτεί η αποπληρωμή των δεδουλευμένων των ιατρών και καλεί δια της παρούσης το Υπουργείο Υγείας να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων των ως άνω ιατρών .

Ο ΙΣΑ θα παρακολουθήσει το θέμα.

Παρακαλούμε για την πλήρη ενημέρωσή μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                     ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή