Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της 1ης Επιθεώρησης του φορέα ιδιωτικής ασφάλισης Εθνική Ασφαλιστική, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, όπου, μεταξύ άλλων, στο σύντομο χαιρετισμό του, προέτρεψε τους φορείς ασφάλισης, κρατικούς και ιδιωτικούς, να συνεργαστούν και από κοινού να δημιουργήσουν πλέγμα προστασίας της Υγείας των πολιτών προκειμένου να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ και να μην υπάρχει κανείς άνθρωπος χωρίς πρόσβαση στο αγαθό της Υγείας.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, εστίασε στις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στο χώρο της Υγείας, τονίζοντας ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι θεματοφύλακας της Δημόσιας Υγείας, η οποία, ωστόσο, πρέπει να οργανωθεί σε σωστές βάσεις και να υπηρετεί τη σωστή κατανομή των χρημάτων.

«Η ένωση των ασφαλιστικών ταμείων μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ δεν έχει γίνει με ορθό και οργανωμένο τρόπο και παρουσιάζει ελλείμματα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Σε αυτό το επίπεδο είναι που μπορεί η ιδιωτική ασφάλιση να αναλάβει πρωτοβουλίες και να συνδράμει επικουρικά τη Δημόσια Υγεία. Αντίστοιχα, ο δημόσιος ασφαλιστικός τομέας πρέπει να παραδειγματιστεί από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που ισχύουν στην ιδιωτική Υγεία. Μέσα από τη συνεργασία της ασφαλιστικής αγοράς στο σύνολό της μπορούν να προκύψουν οι ολοκληρωμένες λύσεις που χρειάζεται ο χώρος της Υγείας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, επιβραβεύτηκαν, επίσης, οι καλύτεροι για το 2012 ασφαλιστικοί σύμβουλοι της 1ης Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Παρόντες την κοπή της πίτας της 1ης Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής ήταν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Κωνσταντίνος Νικολής, ο επικεφαλής της 1ης Επιθεώρησης Γιώργος Φουφόπουλος, στελέχη της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, εκπρόσωποι διαγνωστικών κέντρων, ιδιωτικών και δημόσιων νοσοκομείων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΑ


 

 

 

 

14 2 2013 kopi epitheorisi ethniki asfalistiki2
Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης,
κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της 1ης Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.


14 2 2013 kopi epitheorisi ethniki asfalistiki

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης,
με το δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων Χρήστο Τεντόμα, ανάμεσα στους παρισταμένους στην εκδήλωση.

 

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή