Με το μήνυμα: «Ζητούμε στο ακέραιο την αποπληρωμή των οφειλών 3 χρόνων προς τους γιατρούς της Αθήνας» συμμετείχε σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στην Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση όλων των Παρόχων και Χρηστών Υγείας, δηλώνοντας την έντονη διαμαρτυρία του απέναντι στην χωρίς τέλος οικονομική εξαθλίωση των γιατρών. Μαζί με άλλα πολλά συνδικάτα όλων των παρόχων και των χρηστών Υγείας, οι γιατροί της Αθήνας έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΥΚΑ και την πορεία προς τη Βουλή.

Η θέση του ΙΣΑ είναι ξεκάθαρη: «Όλοι οι Γιατροί δικαιούνται ισότιμα με όλους τους άλλους εργαζόμενους, να αποπληρωθούν για τις υπηρεσίες που παρείχαν 3 χρόνια και για τις οποίες φορολογήθηκαν.

«Δε θα ανεχθούμε άλλο τον εμπαιγμό που αποτελεί πια απειλή επιβίωσης των γιατρών της Αθήνας. Δεν αποδεχόμαστε τις διαδικασίες του «κουρέματος» των αμοιβών των γιατρών, οι οποίοι έχουν πραγματικά γονατίσει, απλήρωτοι 3 χρόνια!!!. Ζητούμε στο ακέραιο την αποπληρωμή των οφειλών 3 χρόνων προς τους γιατρούς της Αθήνας, καθώς και τη θεσμοθέτηση παροχής Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης για τους ανασφάλιστους πολίτες», τόνισε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Πατούλης

Έγινε συγκέντρωση έξω από το ΥΥΚΑ, όπου εκ μέρους του Προέδρου του ΙΣΑ, απεύθυνε χαιρετισμό ο Γεν Γραμματέας του ΙΣΑ κος Τσούκαλος, ενώ στην πορεία προς τη Βουλή παρευρέθησαν, εκτός από τον Πρόεδρο κο Πατούλη, ο Ταμίας του ΙΣΑ κος Πατσουράκος και τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ κος Δατσέρης, κος Καλιαμπάκος και κος Ψυχάρης, καθώς και πλήθος κόσμου.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                  ΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ


 

 

 31 1 2013 diamartiria

 


 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή