Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ανωνύμου Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της ΑΕΜΥ κος Γιώργος Πατούλης.

Ο κος Πατούλης προσκεκλημένος από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Βασιλική Ταμβάκη, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ανταλλάσοντας θερμές ευχές για υγεία και δημιουργικότητα το νέο έτος με τα μέλη του Δ.Σ., τα διευθυντικά στελέχη, το ιατρικό προσωπικό και τους εργαζόμενους της ΑΕΜΥ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους παριστάμενους για τα νέα δεδομένα στο υγειονομικό σύστημα της χώρας, που υποβαθμίζουν την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση τον Έλληνα γιατρό.

Επίσης ο κος Πατούλης αναφέρθηκε και στο σημαντικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής» που περίπου στον ένα χρόνο λειτουργίας του έχει περιθάλψει χιλιάδες ανήμπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Απηύθυνε παράλληλα κάλεσμα προς όλους να ενισχύσουν με την εθελοντική προσφορά τους το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, καθώς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που οι ανάγκες των συμπολιτών σε υγειονομική και φαρμακευτική περίθαλψη βαίνουν καθημερινά διογκούμενες η προσφορά όλων είναι πολύτιμη.          

                             

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΑ

 

 

 

kopi-pitas-aemy-30-1-13
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης
με την Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΕΜΥ
Β. Ταμβάκη στην κοπή
της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή