Αντικείμενο της συνάντησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετά τη συνένωση με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης ως αποτέλεσμα της διοικητικής συνένωσης με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, μετά και τη δημοσίευση του ΦΕΚ των Υπουργικών Αποφάσεων, έθεσαν στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος κος Γιάννης Τσατάνης και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Παίδων Πεντέλης, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.    

Κατά τη συζήτηση ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών συμφώνησε με τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου ότι μία τέτοια συνένωση δε θα διευκολύνει σε τίποτα τη λειτουργία του νοσοκομείου, απεναντίας τόσο διοικητικά όσο και ουσιαστικά δε θα μπορέσουν να αντιμετωπισθούν τα προβλήματά του.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης τόνισε «την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα «Υγειονομικό Κέντρο Βορείων Προαστίων» με την «ατμομηχανή» που λέγεται Σισμανόγλειο, το οποίο έχει ήδη στη διοικητική του ευθύνη το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και που μπορεί να αναλάβει και τη διοικητική ευθύνη του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.  

Αυτό –πρόσθεσε- θα έδινε μία αυτάρκεια, καθώς και γρήγορες διαδικασίες στη λειτουργία του νοσοκομείου, που σημειωτέον αποτελεί και το τελευταίο δημόσιο νοσοκομείο Παίδων που μπορεί να διευκολύνει πολλούς κατοίκους των Βορείων Προαστίων». 

Ο κος Πατούλης διαβεβαίωσε το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζόμενων Παίδων Πεντέλης ότι η συνάντηση αυτή είναι η απαρχή μίας σειράς συζητήσεων και παρεμβάσεων που θα πραγματοποιήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στο Υπουργείο Υγείας, με στόχο όπως σημείωσε «να διατηρήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλη».    

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου συμμετείχαν επίσης η Αντιπρόεδρος κα Γωγώ Τσέλου, η Γραμματέας κα Πέπη Γεωργιάδου και η Αναπληρώτρια Γραμματέας κα Πωλίνα Μπάστα.    

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                    ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

 

 

sinantisi-paidwn-penteli

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον
Πρόεδρο Γ. Τσατάνη του Σωματείου
Εργαζομένων Παίδων Πεντέλης,
την Αντιπρόεδρο Γ. Τσέλου,
τη Γραμματέα Π. Γεωργιάδου
και την Αναπληρώτρια Γραμματέα Π. Μπάστα.


 

Λεζάντα 2

 

Λεζάντα 3 

 

Λεζάντα 4 

Λεζάντα 5 

 

Λεζάντα 6

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή