Στην κοπή πίτας της Ελληνικής Εταιρίας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ) αλλά και στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Διοικουσών Επιτροπών της Εταιρίας, παρέστη ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, παρόντων μελών, εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους ως νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των επιτροπών του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών και μία καλύτερη και ελπιδοφόρα χρονιά για τα θέματα Υγείας.

Όσον αφορά στα υγειονομικά ζητήματα ο κ. Πατούλης, μιλώντας για τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί η Υγεία και ο υγειονομικός κλάδος, κάλεσε την Πολιτεία, παρουσία και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριο Σαλμά, σε συνεργασία και διάλογο να επεξεργαστεί τις αναγκαίες παρεμβάσεις και να αναλάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες πάνω από οποιοδήποτε πολιτικό και οικονομικό κόστος προκειμένου στο νέο έτος να μην συνεχιστεί το ναυάγιο της Υγείας με απρόβλεπτες συνέπειες για μεγάλη μερίδα του πληθυσμού αλλά αντίθετα με υπευθυνότητα να απλώσει ένα υγειονομικό δίκτυ προστασίας για το σύνολο των πολιτών.

Μεταφέροντας την εμπειρία της χρονιάς που έφυγε όπου η κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας οδήγησε στην απόγνωση και στην υγειονομική περιθωριοποίηση χιλιάδες συμπολίτες μας κάθε ηλικίας, ο κ. Πατούλης, σημείωσε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η απουσία διαχείρισης αυτού του φαινομένου με ουσιαστικό σχεδιασμό και με αποσπασματικές ενέργειες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

 

 

 

 

kopi-pitas-2

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης,
κατά το χαιρετισμό του στην
εκδήλωση για την κοπή
της πρωτοχρονιάτικης πίτας
της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.

kopi-pitas-3

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μ. Σαλμά, ανάμεσα στους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή