Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η νέα ανθρωπιστική αποστολή των Γιατρών της Ειρήνης στη Συρία που κατέστη δυνατή χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Οι γιατροί της Ειρήνης επιτελούν ένα σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο ιατρικής φροντίδας στους πληγμένους από τον πόλεμο, τη φτώχεια και τις μαζικές καταστροφές λαούς. Ένα έργο που πράττουν με κίνδυνο της ζωής τους, μέσα σε τρομερά αντίξοες συνθήκες για να σώσουν τον άρρωστο και τον τραυματία του πολέμου, τον άνθρωπο που βρίσκεται λίγα βήματα πέρα από το θάνατο.

"Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε αυτή την ανθρωπιστική αποστολή είναι παρών. Στηρίζει τους γιατρούς της Ειρήνης και τους εύχεται καλή επιτυχία στο αντίξοο και επικίνδυνο για τη ζωή τους έργο που έχουν μπροστά τους. Θεωρούμε ότι ως ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της χώρας, οφείλουμε να είμαστε κοντά σε κάθε φορέα και κάθε γιατρό που αγωνίζεται να σώσει μια ζωή. Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής είναι για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών έργο ζωής. Και θα το πράξουμε μα τον καλύτερο τρόπο." τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης

Την εκστρατεία των Γιατρών της Ειρήνης ενίσχυσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του και εισήγηση του Προέδρου του κ. Γ. Πατούλη.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει κάθε ανθρωπιστική αποστολή συναδέλφων που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν τη ζωή του συνανθρώπου τους. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευόδωση στο δύσκολο έργο τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC03578

Ο Πρόεδρος των Γιατρών της Ειρήνης κ. Δούσης στη Συρία

DSC03604 

Κλινική εξέταση των θυμάτων του Συριακού πολέμου

DSC03637


DSC03640

DSC03641

DSC03676

DSC03710

DSC03716

zousigie

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή