• Δεν υπάρχει το όνομα Γ. Πατούλης σε καμία λίστα του ΣΔΟΕ

  • Η διαρροή «ανύπαρκτης λίστας» αποτελεί εγκληματική ενέργεια την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη

 

Με επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ Σ. Στασινόπουλος, επιβεβαίωσε ότι δεν περιλαμβάνεται το όνομα του κου Γ. Πατούλη σε καμία λίστα, ούτε και σε κανένα άλλο δημόσιο έγγραφο.

Η επιστολή του επικεφαλής του ΣΔΟΕ αποτελεί πανηγυρική δικαίωση για τον Πρόεδρο του ΙΣΑ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η «ανύπαρκτη λίστα», δήλωσε «πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο κος Πατούλης τόνισε: Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα για την ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα της «ανύπαρκτης λίστας», δήλωσα κατηγορηματικά πως δεν έχω να φοβηθώ τίποτε ούτε να κρύψω τίποτε.

Η επιστολή του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ, με την οποία επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια λίστα, αποτελεί καταρχήν μια ηθική δικαίωση.

Ανησυχώ όμως που στην πατρίδα μου λειτουργούν ανενόχλητοι παρακρατικοί μηχανισμοί που σε μια δύσκολη για τη χώρα συγκυρία, επιδιώκουν τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσα από τη διαπόμπευση προσώπων και προσωπικοτήτων, που τελούν τα καθήκοντά τους στην πολιτκή και στην κοινωνία με ήθος και ηθική, μέσα από κανόνες και αρχές.

Επίσης, με προβληματίζει, ως πολίτη που σέβεται τις αρχές της Δημοκρατίας, το ότι στην παγίδα αυτών των παράκεντρων, πέφτουν έγκριτα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Ευελπιστώ, ότι την επόμενη φορά που θα κυκλοφορήσουν παρόμοιες λίστες, τα μέσα ενημέρωσης που τις δημοσιεύουν να είναι πιο προσεκτικά στον τρόπο διαχείρισης και ελέγχου διότι η γνησιότητα και η ποιότητα της πληροφορίας που μεταδίδει το κάθε μέσο ενημέρωσης είναι άρρηκτα δεμένες με την αξιοπιστία του φορέα που μεταδίδει την πληροφορία.

Ελπίζω, η Δικαιοσύνη που ανέλαβε την υπόθεση, να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους εγκληματίες που κρύβονται πίσω από αυτή την πράξη της εκούσιας δολιοφθοράς και να αποκαταστήσει την τάξη, στα πλαίσια λειτουργίας ενός ευνομούμενους κράτους που διέπεται από τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του σεβασμού προς τον κάθε πολίτη.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή