Ο Ι.Σ.Α. στα πλαίσια του πολιτισμικού και ανθρωπιστικού ρόλου στο κοινωνικό γίγνεσθαι διοργανώνει έκθεση με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής των ιατρών – καλλιτεχνών – μελών του Ι.Σ.Α.

     Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη στις 8:00 μ.μ. στο επιβλητικό Μέγαρο Υπατία (Πατησίων και Ηπείρου 2) και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

    Οι γιατροί καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, παρακαλούμε να παραδώσουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 1-2 έργα τους στον κο Ντόλατζα Πρόεδρο της Ε.Ε.Ι.Κ. τηλ. 6944754891, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να γίνει ο σχετικός κατάλογος για την έκθεση.

   Κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα διατεθούν έργα των ιατρών καλλιτεχνών, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα δωρηθούν για τις ανάγκες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που λειτουργεί στον Ι.Σ.Α. εδώ και 2,5 χρόνια και παρέχει Π.Φ.Υ. στους ανασφάλιστους και ανήμπορους συμπολίτες μας.

     Για τον λόγο αυτόν, όποιος καλλιτέχνης γιατρός επιθυμεί να δωρήσει έργο του στον Ι.Σ.Α., προκειμένου να πουληθεί για το σκοπό αυτό, να το δηλώσει (κο Ντόλατζα) αρχές Σεπτεμβρίου.

Από τον Ι.Σ.Α.



Πίσω στις ανακοινώσεις

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή