To Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΤΕΑ ΙΣΑ), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για την περίοδο από τις 9 Ιουλίου (έναρξη επενδύσεων) έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024,  καταγράφηκε ποσοστό 2,37%, ως απόδοση (κέρδος) επί των επενδύσεων του Ταμείου.    Υπενθυμίζεται ότι επελέγησαν ως διαχειριστής επενδύσεων η ALPHA ASSET MANAGEMENT και ως θεματοφύλακας η ALPHA BANK, μέσα από έναν απολύτως διαφανή και αξιοκρατικό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν 7 εταιρίες-διαχειριστές επενδύσεων και 4 Τράπεζες.  

Η προαναφερθείσα απόδοση των επενδύσεων (2,37% για 82 ημέρες) είναι σαφώς μεγαλύτερη από αποδόσεις τραπεζικών καταθέσεων χρημάτων που συνήθως πραγματοποιεί κάποιος πολίτης.  Αν μάλιστα, προσμετρηθεί το όφελος της φορολογικής απαλλαγής των εισφορών, τότε πρακτικά σχηματίζεται τεράστια απόδοση (αναλόγως του χρόνου ασφάλισης και του εφαρμοζόμενου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος).   Επιβεβαιώνεται, έτσι, η ορθότητα της πρωτοβουλίας του Προέδρου και του ΔΣ του ΙΣΑ να ιδρυθεί Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για τους γιατρούς της Αθήνας και όλης της χώρας.

Καλούμε τον κάθε γιατρό – μέλος του ΙΣΑ, να συμμετάσχει στην κοινότητα των γιατρών του ΤΕΑ ΙΣΑ, που ήδη καρπούνται τα μοναδικά οφέλη της Επαγγελματικής Ασφάλισης. Η εγγραφή στο ΤΕΑ ΙΣΑ γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου του: www.teaisa.gr
 
 
ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΑ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή