Το Δ.Σ  του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με ομόφωνη απόφασή του, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή, στην επιστημονική ομάδα του ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ (πατήστε εδώ) για το σημαντικό ιατρικό επίτευγμα της γέννηση υγιούς παιδιού μετά από μεταμόσχευση ωοθηκικού ιστού, σε γυναίκα που είχε περάσει καρκίνο καθώς και στην κλινική ΜΗΤΕΡΑ στην οποία έγινε ο τοκετός.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο ΙΣΑ αναφέρει τα εξής:
« Το Δ.Σ  του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ενημερώθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, για την εξαιρετική εκ μέρους σας πρωτοπορία και επιτυχία σε διεθνές επίπεδο. Η προσφορά στον άνθρωπο επιβεβαιώνεται από σας, ως ο ακρογωνιαίος λίθος της ιατρικής επιστήμης.

Με την παρούσα εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας για την σπουδαία και επιτυχή αυτή προσπάθειά σας που τιμά το ιατρικό λειτούργημα και το ιατρικό σώμα στο σύνολό του δίδοντας ελπίδα σε πολλούς συμπολίτες μας.

Η γέννηση ενός υγιούς παιδιού μετά από μεταμόσχευση ωοθηκικού ιστού αποτελεί όχι μόνο μία διεθνή πρωτοπορία, αλλά και την αυτούσια απόδειξη για το επίπεδο των επιστημόνων και των παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών στη χώρα μας, στοιχείο που αποτελεί τον πυρήνα για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή