Τα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του, στο Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Χειρουργικής του Άνω Άκρου, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, το Τμήμα Χειρουργικής Χεριού-Άνω Άκρου Ορθοπαιδικής Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για 16η χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ Β. Αποστολόπουλος , ο καθηγητής Ορθοπαιδικής Π. Σουκάκος, ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής – Μικροχειρουργικής, Α. Μπερής, ο Ορθοπαιδικός Λ. Νικολάου, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ. Κ. Κωνσταντινίδης και άλλοι εκλεκτοί επιστήμονες καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Γ. Πατούλης αφού συνεχάρη τους διοργανωτές Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς Άνω Άκρων κ. κ Π. Γιανακόπουλο και Δ. Μισιτζή, για την πρωτοποριακή αυτή επιστημονική εκδήλωση, στην οποία, εκπαιδεύονται ορθοπεδικοί από όλη την Ελλάδα, αναφέρθηκε στην αξία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των ιατρών και στο υψηλό επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων.

Στα Σεμινάρια που έχουν οργανωθεί μέχρι σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 650 ιατροί στη χειρουργική του Άνω Άκρου.

Ο Προέδρος του ΙΣΑ επεσήμανε ότι η Ελλάδα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο χάρτη του ιατρικού τουρισμού καθώς διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό και κορυφαίες νοσοκομειακές μονάδες άρτια εξοπλισμένες.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη έναν καλό δημόσιο τομέα, με ποιοτικά χαρακτηριστικά και έναν ιδιωτικό τομέα που θα λειτουργεί συμπληρωματικά καλύπτοντας τα κενά ενώ θα δίνει συγχρόνως την προοπτική για ανάπτυξη, μέσα από τον ιατρικό τουρισμό. Η Ελλάδα έχει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα καθώς διαθέτει δομές, με υψηλή τεχνολογία και επιστημονικό προσωπικό, με άρτια εκπαίδευση», τόνισε ο κ. Πατούλης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 5477

IMG 5476

PSTL8231

PSTL8157

PSTL8208

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή