Η ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση των δερματολογικών καρκίνων ήταν ο στόχος της επιτυχημένης εκστρατείας ενημέρωσης ΔΕΡΜΑΪΟΣ που πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), υπό την αιγίδα του ΙΣΑ.

Η εκστρατεία της ΕΔΑΕ, που έχει μήνυμα «Το πως θα ζήσεις το καλοκαίρι σου, είναι στο χέρι σου. ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΟΥ», πραγματοποιείται το Μάιο, που είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο Ι. Μπάρκη και το Δ.Σ της ΕΔΑΕ, για την αξιόλογη αυτή δράση επεσήμανε τα εξής:

« Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και το ΕΔΔΥΠΠΥ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με την Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά με τη σημασία της πρόληψης του σοβαρού αυτού καρκίνου καθώς και της ετήσιας επίσκεψης στον δερματολόγο. Συμμετέχουμε σε τέτοιες αξιόλογες ενέργειες, και προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με γνώμονα την πρόληψη που είναι προτιμότερη και καλύτερη από την θεραπεία.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΔΑΕ ΔΕΡΜΑΪΟΣ 2024y

ΔΡΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή